Конкурс прокурорів: на одну посаду в САП - 40 кандидатів

Конкурс прокурорів: на одну посаду в САП - 40 кандидатів

Укрінформ
Під час прийому документів від кандидатів на 7 вакантних посад прокурорів САП було прийнято  та опрацьовано документи від 283 осіб. Конкурсна комісія розгляне 20 листопада подані кандидатами документи та ухвалить рішення про їх допуск чи недопуск.

Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

"10 листопада 2017 завершився прийом документів від кандидатів на 7 вакантних посад прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП). За 10 днів, впродовж яких можна було подати документи, робочою групою прийнято та опрацьовано документи від 283 осіб. Конкурс на одну вакансію значно вищий – наразі це понад 40 кандидатів на посаду, в той час як у 2015 році їх було 11, а у 2016 – 18", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що із загальної кількості осіб, що подали документи до участі в конкурсі, 219 кандидатів (77%) – діючі працівники прокуратури. В минулому році таких було 263 особи (67%).

Також конкурсантами стали 27 адвокатів і юристів підприємств різних форм власності, 8 працівників вищих юридичних навчальних закладів, 6 – органів Національної поліції і територіальних управлінь юстиції.

Водночас, значно збільшилась кількість працівників Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), що вирішили взяти участь в конкурсі до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури: з 3 осіб у 2016 році до 7 сьогодні.

Читайте також: Держбюро розслідувань може отримає керівництво цього тижня

Натомість кількість непрацюючих кандидатів зменшилась із 34 до 14 відповідно. 81 кандидат (29%) раніше вже брав участь у конкурсах на заміщення посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

"20 листопада 2017 року о 16.00 відбудеться засідання конкурсної комісії, на якому буде розглянуто подані кандидатами документи та прийнято рішення про їх допуск чи недопуск до участі в конкурсі. Переглянути засідання можна буде в режимі реального часу та в записі на офіційному відеоканалі Генеральної прокуратури України на YouTube", - повідомили в САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-