НАЗК ознайомило Ситника з протоколом про адмінпорушення

НАЗК ознайомило Ситника з протоколом про адмінпорушення

Укрінформ
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на запрошення Національного агентства з питань запобігання корупції ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Сьогодні (13 листопада. - Ред.) директор Національного антикорупційного бюро на запрошення Національного агентства з питань запобігання корупції ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у НАЗК, державні органи і фізичні та юридичні особи зобов’язані надавати запитувані Національним агентством документи чи інформацію упродовж десяти робочих днів з дня одержання запиту.

Читайте також: У конфлікті антикорупційників САП бачить зведення особистих рахунків

"Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник... не виконав законні вимоги Національного агентства та надав з порушенням встановленого законом строку запитувані у листі Національного агентства від 18.09.2017 № 41-10/33202/17 копії документів та інформацію, а також надав їх не у повному обсязі, чим вчинив адміністративне правопорушення", - констатували у НАЗК.

У Нацагентстві нагадали, що подібні адмінпорушення тягнуть за собою накладення штрафу від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-