Для ЗМІ проведуть семінари щодо висвітлення партнерства Україна-НАТО

Для ЗМІ проведуть семінари щодо висвітлення партнерства Україна-НАТО

Укрінформ
Серію навчальних семінарів для представників центральних, регіональних і місцевих ЗМІ щодо співробітництва України з НАТО та державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України розпочинають Держкомтелерадіо та Укртелерадіопресінститут.  

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо. 

"Перші семінари - "Організація та методи інформування громадськості щодо євроатлантичної інтеграції" та "20 років особливого партнерства України і НАТО: актуальні питання висвітлення співпраці з Альянсом" - відбудуться в Києві 24 листопада і 15 грудня відповідно", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, організатори розробляють окремий навчальний план проведення виїзних семінарів з цієї тематики у регіонах, передусім – прикордонних. 

Головний наголос на семінарах буде зроблено на практичних методах інформування, використанні у публікаціях результатів соціологічних досліджень щодо співробітництва України з НАТО. 

Читайте також: НАТО хоче, аби Угорщина й Україна порозумілися - Пристайко

Серед спікерів, які вже дали згоду на участь у семінарах в наступному році, - народні депутати Борис Тарасюк та Іван Крулько, екс-президент України Леонід Кравчук, член Президії НАН України Володимир Горбулін, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, директор Фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучерів Ірина Бекешкіна, доктор наук, медіа-експерт Лада Рослицька (США), доктор наук, медіа-експерт, професор Амреас Умланд (ФРН), експерт Центру інформації та документації НАТО Вікторія Сієсете (Литва), президент Ліги "Україна – НАТО" Сергій Джердж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-