UNIFIER: канадський інструктор розповів про креатив у навчанні українських військових

UNIFIER: канадський інструктор розповів про креатив у навчанні українських військових

Укрінформ
Мовний бар’єр та різниця в спорядженні ускладнює канадським інструкторам навчання українських військових, але робить процес більш творчим.

Про це в інтерв'ю виданню Міністерства оборони Канади "The Maple Leaf" розповів майор Пет Ньюман, який курує один із навчальних курсів в рамках канадської військової тренувальної місії в Україні UNIFIER.

"Це складне завдання, оскільки поєднання таких факторів, як мовні бар’єри, різні тактичні підходи та відмінності у спорядження – примушує канадських інструкторів придумувати творчі шляхи донесення своїх ідей", - сказав Ньюман.

При цьому він наголосив на необхідності підтримувати хороші стосунки із курсантами: "Саме наші взаємовідносини, вибудувані із підрозділом, що наступним проходитиме тренування, стане ключовим для подолання складнощів протягом місяців роботи".

Читайте також: Україна наближається до стандартів НАТО - командувач місії UNIFIER

У Міноборони Канади додали, що також прагнуть перейняти знання і досвід українських воїнів, який вони здобувають у операціях.

Нагадаємо, на початку березня уряд Канади оголосив про своє рішення на два роки, до 31 березня 2019 року, продовжити військову тренувальну місію UNIFIER в Україні. У рамках цієї операції близько 200 канадських військових інструкторів із позаминулого року проводять заняття з українськими військовослужбовцями.

Фото: The Maple Leaf

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-