Учасників зіткнень в Святошинському суді відправили під домашній арешт

Учасників зіткнень в Святошинському суді відправили під домашній арешт

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту трьом підозрюваним під час зіткнень у Святошинському райсуді, які сталися вночі 24 жовтня.

Про це повідомляє телеканал новин "112-Україна" з посиланням на прес-службу Шевченківського райсуду Києва.

"За результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Чепелянскому О. Ю. підозрюваному за ч. 3 ст. 296, ч. 1 ст. 343 КК України, застосовано домашній арешт з 22:00 до 07:00 год", - йдеться в повідомленні.

До Живодьори С. В., якого підозрюють ч. 1 ст. 194, ч. 3 ст. 296, ч. 1 ст. 343 КК України, застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 21:00 до 07:00.

Читайте також: Суд відправив Коханівського під домашній арешт з браслетом

До третього чоловіка - Туренка А., підозрюваного у ч. 3 ст. 296, ч. 1 ст. 343 КК, - також застосовано домашній арешт.

Як повідомлялося, керівника організації "ОУН" Миколи Коханівського затримали за звинуваченням у хуліганстві 21 жовтня. Між ним і Русланом Качмалой (позивний "Рем") виник конфлікт, який переріс у бійку та стрілянину. Коханівський кілька разів влучив у "Рема" з пістолета, стріляючи гумовими кулями.

23 жовтня суд переніс засідання на 09:00 24 жовтня.

Читайте також: ОБСЄ засудила побиття журналістів під час штурму прибічників Коханівського

Захист Коханівського заявив, що до того часу закінчиться термін попереднього затримання і поліція не має права конвоювати його знову в ізолятор. Це стало причиною того, що група прихильників Коханівського забарикадувалася в залі засідання в Святошинському районному суді Києва, де й розглядалося питання про обрання йому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-