Викрадення немовляти у Києві: сьогодні жінці оберуть запобіжний захід

Викрадення немовляти у Києві: сьогодні жінці оберуть запобіжний захід

Укрінформ
Жінці, яка викрала півторамісячне немовля із київського дитсадка у понеділок, 23 жовтня, оберуть запобіжний захід.

Про це "5 каналу" повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

"20-річній киянці загрожує до 5 років за гратами. Їй закидають незаконне позбавлення волі вчинене щодо малолітнього. Наразі тривають слідчі дії й щодо співмешканця жінки, правоохоронці з’ясовують – чи причетний він до злочину", - йдеться в повідомленні.

Раніше прокуратура Києва інформувала, що у суботу, 21 жовтня, прокурором Київської місцевої прокуратури N5 повідомлено про підозру 20-річній киянці за фактом викрадення 1,5 місячної дитини. На даний час молода жінка затримана у порядку ст. 208 КПК України. Її дії кваліфіковано за ч 2 ст 146 КК України.

Читайте також: Жінці, яку затримали з викраденою дитиною у Києві, повідомили про підозру

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 20 жовтня, з дитсадка на Оболоні в Києві викрали немовля. Чоловік прийшов разом з двомісячною дівчинкою у дитсадок забрати старшу доньку. Він залишив коляску з дитиною під сходами на першому поверсі будинку, а сам пішов у групу. А коли за кілька хвилин повернувся, знайшов порожню коляску без переносного кошика. Двох викрадачів затримано поблизу міста Вишгород під Києвом. Дитину передали батькам, її стан медики оцінили як стабільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-