ДПСУ закликає світ засудити жорстоке поводження Росії з Павлом Грибом

ДПСУ закликає світ засудити жорстоке поводження Росії з Павлом Грибом

Укрінформ
Державна прикордонна служба України закликає міжнародну спільноту посилити тиск на Російську Федерацію задля визволення незаконно затриманого громадянина України Павла Гриба.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook

"Держприкордонслужба, як і МЗС України, також вимагає негайно звільнити Павла Гриба та закликає міжнародну спільноту, правозахисні організації засудити жорстоке поводження російської сторони з незаконно затриманим українцем Павлом Грибом та посилити тиск на Російську Федерацію задля його звільнення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Державна прикордонна служба України обурена діями Російської Федерації та прийняттям останнього рішення щодо продовження терміну тримання до 4 січня 2018 року під вартою сина колишнього прикордонника Павла Гриба.

Читайте також: Київ висловив протест через продовження арешту Павла Гриба

Як повідомлялося, 4 вересня 2017 року колишній прикордонник Ігор Гриб оприлюднив звернення щодо насильницького зникнення його сина. Приблизно 24 серпня 2017 року Павло Гриб був незаконно затриманий на території Республіки Білорусь та згодом переміщений до Російської Федерації, ймовірно, спецслужбами ФСБ.

Ноту протесту висловило Міністерство закордонних справ, адже безпідставне тримання Павла Гриба під вартою в СІЗО м. Краснодара за сфабрикованим обвинуваченням є черговим свідченням політичного характеру справи, наголосили в Держприкордонслужбі. 

Фото: УП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-