Семенченко погрожує атаками “на благо народу”

Семенченко погрожує атаками “на благо народу”

Укрінформ
Учасники акції протесту під Верховною Радою анонсували "кілька атакувальних дій" на середу, 18 жовтня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні очікується декілька атакуючих, я сподіваюсь, на благо народу дій", - сказав  народний депутат Семен Семенченко (фракція "Об'єднання "Самопоміч"), виступаючи перед мітингувальниками, більшість з яких одягнуті у чорну форму з шевронами батальйону "Донбас".

Він додав, що біля наметового містечка в урядовому кварталі буде створений такий собі мобілізаційний пункт, де постійно чергуватимуть активісти батальйону "Донбас" та "захищатимуть цивільних".

Водночас народний депутат Єгор Соболєв (фракція "Об'єднання "Самопоміч") закликав мітингувальників "не бити сьогодні народних депутатів", бо вони не зможуть прийти на роботу та виконати їхні вимоги.

Також Соболєв анонсував, що під вечір мітингувальники прийдуть "до Петра Порошенка вимагати зробити те, що він має зробити, зокрема внести до Ради законопроект про антикорупційний суд".

Наразі у зоні мітингу спокійна ситуація, мітингувальники прогулюються і спілкуються один з одним.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 17 жовтня, під Верховною Радою України розпочалася акція протесту, мітингувальники вимагають ухвалити законопроекти про скасування депутатської недоторканності, про антикорупційний суд та про нову виборчу систему.

Також учасники акції заблокували виходи з будівлі парламенту і комітетів.

Читайте також: Парубій вимагає розблокувати всі виходи і входи до Верховної Ради

Наразі мітингувальники встановили кілька десятків наметів на вулиці Грушевського, в Маріїнському парку та на площі Конституції перед будівлею парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-