У ДПС пояснили, чому у “Борисполі” не пропустили соратника Саакашвілі

У ДПС пояснили, чому у “Борисполі” не пропустили соратника Саакашвілі

Укрінформ
Держприкордонслужба не пустила в Україну депутата парламенту Грузії Кобу Накопія, виконуючи доручення правоохоронного органу.

Про це УП повідомив речник ДПС Олег Слободян.

"Щодо цього громадянина Держприкордонслужба виконала доручення одного з правоохоронних органів про заборону на в’їзд", - зазначив Слободян.

На запитання, про який саме орган йдеться, він відповів, що не уповноважений давати інформацію стосовно доручення іншого правоохоронного органу без надання відповідної згоди з його боку.

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": десятьом громадянам Грузії заборонили в’їзд до України

Нагадаємо, 15 жовтня народний депутат Юрій Дерев'янко повідомив у Facebook, що в аеропорту "Бориспіль" соратнику Саакашвілі вручили рішення про заборону на в'їзд.

Він зазначив, що причини заборони на в’їзд невідомі.

Дерев'янко також опублікував фотокопії документа про відмову у перетинанні державного кордону, врученого грузинському депутату.

Сам Накопія у коментарі "Українській правді" заявив, що в'їзд йому заборонив якийсь "уповноважений орган", і нині він намагається оскаржити це рішення у начальника ОКПП "Бориспіль".

Накопія додав, що перебуває у лаунж-зоні МАУ, і йому пропонують вилетіти з України до Грузії рейсом о 20:10.

Як відомо, Коба Накопія - бізнесмен, депутат парламенту Грузії. У 2015 році він брав участь у конкурсі на посаду глави державного підприємства "Укртранснафта".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-