Омелян хоче за два роки смертність на дорогах “звести до нуля”

Омелян хоче за два роки смертність на дорогах “звести до нуля”

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян обіцяє, що завдяки заходам, передбаченим у нових законах, до 2020 року скоротиться на половину смертність на дорогах.

Про це Омелян заявив під час огляду дороги Східниця - Пісочна, яка капітально ремонтується на ділянці Меденичі на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми ставимо собі амбітну ціль – у новому законодавстві щодо дорожньої сфери передбачено цілий комплекс заходів, коли ми повинні протягом короткого відрізку часу – до 2020 року скоротити на 50 відсотків смертність на дорогах, а постараємось звести її до нуля. П`ять відсотків надходжень до Дорожнього фонду буде спрямовано саме на ці заходи», - зазначив Омелян.

Читайте також: НАБУ почало розслідування проти Омеляна

За словами міністра, це включає комплекс співпраці міністерств інфраструктури, внутрішніх справ, освіти, охорони здоров`я та обласної влади. Це і спеціальні кола на дорогах,які автоматично зменшуватимуть швидкість автомашин при заїзді у населені пункти, і освітлені пішохідні переходи, і безпечні естакади, а також низка інших заходів, які будуть реалізовані для того, щоб не втрачати людські життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-