Москаль просить НАЗК перевірити його будинок та декларацію

Москаль просить НАЗК перевірити його будинок та декларацію

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до НАЗК з проханням ретельно перевірити всі матеріали, що стосуються купівлі ним садового будинку в Чернівецькій області, і направити результати перевірки до суду.

Про це йдеться на офіційному сайті Москаля.

"Голова Закарпатської ОДА звернувся в Національне агентство з питань запобігання корупції з проханням ретельно перевірити всі матеріали, що стосуються купівлі ним садового будинку в Чернівецькій області, і направити результати перевірки в суд", - зазначається у повідомленні.

За словами Москаля, у січні він купив за 155 тисяч 282 гривні старий будиночок загальною площею 50,6 квадратних метрів у Путильському районі.

Читайте також: НАЗК погодило ще 7 антикорупційних програм органів влади

"Доходи від зарплати й пенсії дозволяють придбати таку нерухомість. На момент купівлі діяла норма, згідно з якою декларуванню підлягають покупки, вартість яких перевищує 50 мінімальних зарплат, однак згодом цю норму змінили, знизивши вартість до 50 прожиткових мінімумів. Оскільки довкола своєчасності внесення мною змін у декларацію почалися політичні спекуляції включно з публікаціями та скаргами, я сам попросив НАЗК перевірити всі матеріали, що стосуються купівлі мною садового будинку, і направити результати перевірки в суд", - зазначив він.

Москаль додав, що заодно попросив повністю перевірити його декларацію. "Остаточну крапку в цьому питанні крапку хай поставить суд", - наголосив голова Закарпатської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-