Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону і призначив штраф

Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону і призначив штраф

Укрінформ
Мостиський районний суд Львівщини наклав на екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі адміністративне стягнення через незаконний перетин українського кордону.

Про це повідомляє ВВС

"Мостиський районний суд Львівщини наклав на екс-губернатора Одещини Міхеіла Саакашвілі адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів - 3400 грн у адміністративній справі щодо незаконного перетину українського кордону. Також Саакашвілі має сплатити 320 грн судового збору", - йдеться у публікації.

Як зазначається, Саакашвілі на судове засідання не прийшов, а його інтереси представляли адвокати Назар Кульчицький та Маркіян Галабала. Хоча в кінці засідання адвокат Галабала заявив, що пан Саакашвілі таки попросив перенести засідання на кілька днів, щоб він приїхав і надав остаточні пояснення та сказав заключне слово.

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": суддя обіцяє рішення вже сьогодні

Як повідомляв Укрінформ, у Мостиському райсуді Львівської області 22 вересня проходило друге засідання щодо адміністративного порушення Саакашвілі при перетині кордону. Перше відбулося 18 вересня за присутності Саакашвілі. На прохання його адвокатів, які хотіли отримати від прикордонників додаткові матеріали, у суді було оголошено перерву до 22 вересня. В ході сьогоднішнього засідання заслуховуються прикордонники, які були на зміні 10 вересня, коли стався перетин кордону Саакашвілі та його прихильниками. Фігурант на засідання суду не з'явився.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-