Гройсман обіцяє забезпечити рятувальників усім необхідним обладнанням

Гройсман обіцяє забезпечити рятувальників усім необхідним обладнанням

Укрінформ
Технічна модернізація Державної служби України з надзвичайних ситуацій залишається одним з головних завдання для влади на 2018 рік, тому на цілі у проекті державного бюджету заплановано кошти.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, сказав під час урочистостей на Київщині з нагоди Дня рятівника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми розпочали цю роботу (фінансування ДНСНС - ред.) спільно у 2016 році, в 2017 році ми будемо продовжувати спільно робити все для того, щоб якість вашого забезпечення була достатньої для ліквідації будь-якої надзвичайної ситуації в нашій країні», - сказав Гройсман.

За його словами, питання забезпечення рятувальників усім необхідним для роботи обговорювалося на засіданні Ради національної безпеки та оборони, воно також серед головних завдань уряду при плануванні бюджету на 2018 рік.

«Ви маєте отримати достойну заробітну плату, ви маєте отримати якісне матеріально-технічне забезпечення, у вас мають бути якісні літаки, вертольоти та уся інша пересувна техніка, усе те, що вам потрібно», - наголосив Прем’єр-міністр.

На Київщині відбулися планові спеціальні навчання «Київське море — 2017», на яких було продемонстровано можливості пошуково-рятувальних сил під час проведення рятувальної операції на водному об'єкті.

Читайте також: Президент привітав рятувальників: Українці відчувають ваше надійне плече

Крім того, відбулося вручення державних нагород, а також нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року».

Участь у заходах взяли Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін та інші представники влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-