Арештували ще одного учасника

Арештували ще одного учасника "прориву на Шегині"

Оновлено
Укрінформ
Суд визначив запобіжний захід у вигляді арешту ще одному учаснику "прориву" державного кордону на пункті пропуску "Шегині" під час проходження Міхеїла Саакашвілі на територію України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області. 

"Вчора, 13 вересня 2017 року, один із районних судів міста Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді арешту стосовно 35-річного мешканця Волинської області. Чоловікові оголошено про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених трьома статями Кримінального кодексу України. Зокрема, йдеться про кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу...) та ст.293 (Групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

На підставі наданих матеріалів судом прийнято рішення про взяття чоловіка під варту строком на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 32 тисяч гривень.

Читайте також: "Прорив Саакашвілі": поліція додала статтю про хуліганство

Як повідомляв Укрінформ,13 вересня суд заарештував 39-річного мешканця Івано-Франківщини за вчинення ним правопорушення на пункті пропуску "Шегині" на Львіващині.

10 вересня екс-голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, якого позбавлено українського громадянства, фактично здійснив разом із кількома народними депутатами та своїми прибічниками прорив державного кордону в пункті пропуску "Шегині".

Внаслідок порушення громадського порядку на державному кордоні України постраждали восьмеро прикордонників та тринадцять працівників поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-