Саакашвілі не повернувся вночі в готель у Львові

Саакашвілі не повернувся вночі в готель у Львові

Укрінформ
Екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який 10 вересня повернувся в Україну, вночі виїхав з готелю "Леополіс" у Львові в невідомому напрямку і не повернувся.

Як повідомляє ТСН, увечері 12 вересня у фойє готелю було дуже багато людей, зокрема охоронці екс-президента Грузії та його соратники. Серед ночі усі вони раптово вийшли на вулицю і сіли в мікроавтобус батальйону "Донбас" та інші машини. Вони поїхали в невідомому напрямку.

У готелі залишилося кілька охоронців Саакашвілі, вони повідомили журналістам, що колишній голова Одеської ОДА не збирається виїжджати і ночуватиме в готелі. Однак, пізніше з ліфта вийшов сам Саакашвілі і покинув готель. За словами охоронців, політик поїхав у справах. Однак цієї ночі Саакашвілі в готель не повернувся, цю інформацію підтвердили працівники готелю.

Читайте також: ГПУ ще перевіряє запит на екстрадицію Саакашвілі – Петренко

А от мікроавтобус батальйону "Донбас" за деякий час повернувся під готель.

Нагадаємо, 10 вересня колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі перетнув український кордон без перевірки, хоча сам політик переконує, що абсолютно легально пройшов усі міграційні процедури. Крім того, у Держприкордонслужбі заявили, що у пункті пропуску "Шегині" було масове незаконне порушення державного кордону.

Працівники ДПС принесли в готель Саакашвілі протокол про адмінпорушення. Суд розгляне справу незаконного перетину кордону Саакашвілі 18 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-