Петренко розповів, як держвиконавці пройшли поліграф

Петренко розповів, як держвиконавці пройшли поліграф

Укрінформ
Співробітники виконавчої служби Міністерства юстиції пройшли перевірку поліграфом на предмет можливих протиправних дій. Фактів вимагання не зафіксовано.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

"Міф другий - частина винагороди державних виконавців здається нагору. Цей міф почав культивувати з середини серпня і тоді мною було прийнято рішення провести повну перевірку всього керівного складу системи державної виконавчої служби на поліграфі. За цей час були перевірені всі керівники державної виконавчої служби України по всім областям.  За цей час були перевірені всі керівники департаменту виконавчої служби України, і фактично незалежні експерти, які проводили поліграфічне дослідження,  дали свої висновки", - сказав Петренко.

Читайте також: Винагорода державним виконавцям: спростування існуючих міфів

Він зазначив, що у системі працює понад 4 тисячі державних виконавців. "Ми безпрецедентно провели таку перевірку по посадовцям та керівникам державної виконавчої служби. І можу підтвердити офіційно по даним питанням жодних фактів чи припущень щодо вимагання винагороди у вигляді неправомірної вигоди чи розпоряджень таких з боку керівництва Міністерства юстиції не було зафіксовано", - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-