Пункт пропуску

Пункт пропуску "Шегині" замінували

Укрінформ
Український пункт пропуску "Шегині" закритий у зв’язку з повідомленням про замінування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Наразі на пункті пропуску чекають на працівників СБУ та саперів.

Нагадаємо, польський прикордонник  підтвердив, що автобус Саакашвілі пропустили і він очікує перевірку на українському кордоні. Однак Саакашвілі був попереджений, що його паспорт в Україні недійсний.

Читайте також: Польські прикордонники пропустили Саакашвілі до українського пункту пропуску

Наразі нікого через кордон не пропускають. Люди, які стоять на кордоні, кажуть, що з україського боку повністю перекрито в'їзд і нікого не пропускають, не працюють ані автомобільний,  ані пішохідний пункти пропуску. Як повідомляв Укрінформ, Саакашвілі приїхав у прикордонний пункт "Шегині".

Як повідомляв Укрінформ,  Саакашвілі планував повернутися до України з Польщі у неділю, 10 вересня, через пункт пропуску "Краківець". Втім, плани змінилися, було вирішено рухатися потягом. Після того, як "Інтерсіті" було затримано у Перемишлі більше, ніж на дві години, Саакашвілі залишив потяг. Затримання відправлення потягу відбулося через те, що від Саакашвілі вимагали покинути потяг як особу "без дозволу на в'їзд в Україну". Потяг мав відправитися о 14.07 за Київським часом.

В Держприкордонслужбі повідомили, що паспорти позбавленого громадянства України екс-очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі недійсні і їх буде вилучено в разі перетинання ним українського кордону, а самого Саакашвілі буде повернуто до країни, з якої він прямуватиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-