На кордоні у Саакашвілі заберуть паспорти і завернуть його назад - ДПСУ

На кордоні у Саакашвілі заберуть паспорти і завернуть його назад - ДПСУ

Укрінформ
Паспорти позбавленого громадянства України екс-очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі недійсні і їх буде вилучено в разі перетинання ним українського кордону.

Про це заявив телеканалу "24" перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк.

"На сьогоднішній день пан Саакашвілі має на руках кілька українських паспортів – це внутрішній і два закордонних. Відповідно до рішення уповноваженого державного органу, ці паспорти визнано недійсними. Державна прикордонна служба України має доручення на їх вилучення", - сказав він.

Далі, за його словами, "вилучаємо паспорти, оформлюємо відповідні документи і повертаємо його  на територію держави, з якої він прибув".

Читайте також: Прикордонники пояснили нардепам, чому обмежили доступ до "Краковця"

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 10 вересня, через пункт пропуску "Краківець" до України планує повернутися екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, робота представників засобів масової інформації в пункті пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні буде обмежена.

Наразі журналісти, які виїхали з Польщі до українського кордону, очікують на прес-конференцію Саакашвілі в одному з готелів м.Ряшів. Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, заявлена на 11.00 прес-конференція досі не розпочалася. Спочатку журналістів запросили до конференц-зали, однак пізніше всіх попросили вийти і заявили, що прес-конференція відбуватиметься у рецепції готелю. Створилася тиснява через брак місця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-