Прикордонники пояснили нардепам, чому обмежили доступ до

Прикордонники пояснили нардепам, чому обмежили доступ до "Краковця"

Укрінформ
Перший заступник голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк зустрівся на кордоні з Польщею з народними депутатами, які прибули до пункту пропуску "Краківець" для зустрічі Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє ДПСУ у Facebook

"Він пояснив депутатам, що у пункті пропуску діють режимні правила, а тому доступ до пункту пропуску буде обмежено задля уникнення конфліктних ситуацій та провокацій. Це стосується і представників депутатського корпусу", - йдеться у повідомленні.

Депутати, серед яких Тарас Пастух, Роман Семенуха, Ірина Подоляк (фракція "Об'єднання "Самопоміч") та громадський активіст Іван Слободян, попросили надати їм документи, що регламентують дані обмеження.

Прикордонники надали необхідні документи, після чого народні депутати заїхали до пункту пропуску з метою виїзду до Республіки Польща, повідомили у відомстві.

Читайте також: Львівський осередок партії Саакашвілі відмовився зустрічати його на кордоні

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 10 вересня, через пункт пропуску "Краковець" до України планує повернутися екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який раніше згідно з указом Президента України втратив українське громадянство. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-