Львівський осередок партії Саакашвілі відмовився зустрічати його на кордоні

Львівський осередок партії Саакашвілі відмовився зустрічати його на кордоні

Укрінформ
Львівська організація політсили екс-очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі - Рух нових сил - відмовилася зустрічати свого лідера на кордоні з Польщею 10 вересня.

Про це у Фейсбуці написав координатор Львівської обласної організації Василь Курій. 

"Львівська обласна організація Руху нових сил Міхеїла Саакашвілі не буде брати участі в запланованій раніше акції зустрічі Міхеїла Саакашвілі у пункті пропуску Краківець 10 вересня. Рішення про організацію масової зустрічі нашого лідера було прийнято на умовах, що акція відбудеться у мирний і законний спосіб", - написав він.

Зокрема, Курій зазначив, що у суботу, 9 вересня, було сформовано табір за 200 м від пункту пропуску, а керівником табору був призначений він.

Читайте також: Ніч на пункті пропуску "Краковець" минула спокійно - поліція

"Близько 20.00 Курій отримав повідомлення від начальника Львівської обласної поліції Валерія Середи, що у бік табору з метою розташуватися рухається більше 10 легкових автомобілів, у яких, за інформацією правоохоронців, є зареєстрована зброя", - підкреслив Курій.

За його словами, він довів інформацію до служби безпеки табору і керівництва партії. А член Ради партії, народний депутат Юрій Дерев'янко дав вказівку зустріти колону, оглянути автомобілі і не дозволити проникнення будь-якої зброї, навіть легальної, на територію наметового містечка.

"Як тільки керівники табору разом з правоохоронцями зупинили колону при вїзді, один з лідерів Руху нових сил Давід Сакварелідзе усунув Курія від керівництва табору... Усвідомлюючи усю відповідальність за людей, яких обласна організація партії закликала на мирну акцію і гарантувала їм безпеку, Рада партії Львівської обласної організації Руху нових сил прийняла рішення відмовитися від участі в акції 10 вересня", - наголосив Курій.

В самій політсилі поки не коментують цей інцидент.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 10 вересня, через пункт пропуску "Краківець" до України планує повернутися екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, робота представників засобів масової інформації в пункті пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні буде обмежена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-