Справа Януковича чомусь досі не торкнулася Льовочкіна - Бурбак у Раді

Справа Януковича чомусь досі не торкнулася Льовочкіна - Бурбак у Раді

Оновлено
Укрінформ
Фракція «Народний фронт» вимагає від правоохоронних органів розпочати кримінальне провадження щодо народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна.

Про це заявив голова фракції Максим Бурбак під час виступу з парламентської трибуни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Генеральна прокуратура України давно і гучно розслідує злочини режиму Януковича, але ця напружена робота чомусь досі не торкнулася Сергія Льовочкіна, людини, яка фактично керувала Україною від імені недоумкуватого президента... Ми вимагаємо від Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро та всіх антикорупційних органів захистити здоровий глузд і нарешті розпочати кримінальне провадження щодо Сергія Льовочкіна», - сказав Бурбак.

Читайте також: Що мав би зробити парламент, але хтозна, чи зробить

За його словами, саме Льовочкін «побудував корупційний режим Януковича з нуля, використовуючи гроші свого багаторічного інвестора Дмитра Фірташа».

У відповідь на це Опоблок поширив заяву, де звинуватив Бурбака в політичних переслідуваннях опозиції. В Опоблоцы переконані, що заклик до правоохоронних структур відкрити кримінальну справу проти Льовочкіна слід розглядати в одному ряду «з Одеської трагедією, політично мотивованими злочинами проти особистості, політично мотивованими кримінальними справами проти представників опозиції, підпалом «Інтера», використанням правоохоронної системи для боротьби з інакодумцями , з громадянами, незадоволеними нинішньою владою».

Крім того в Опоблоцы заявили, що подібні «політичні атаки» з боку представників НФ - «це визнання того, що ми рухаємося в правильному напрямку».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-