Запад-2017: українські прикордонники показали, як зміцнили рубежі

Запад-2017: українські прикордонники показали, як зміцнили рубежі

Фото
Укрінформ
Напередодні російсько-білоруських навчань "Запад-2017" Державна прикордонна служба України посилила контроль на всіх ділянках кордону.

Про це інформує прес-служба ДПСУ.

"З початку вересня Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на всіх ділянках кордону. Це пов’язано з проведенням російсько-білоруських навчань "Запад-2017", які триватимуть з 14 по 20 вересня", - йдеться в повідомленні.

Зокрема в прикордонному відомстві стартували двоступеневі командно-штабні навчання органів управління та підрозділів органів охорони державного кордону. Вони проводяться в рамках оперативної підготовки Генерального штабу ЗСУ. До навчань також залучаються резерви прикордонного відомства.

Напередодні навчань «Захід-2017»Держприкордонслужба посилила контроль на всіх ділянках кордону

"Зараз триває посилення усіх, без винятку, ділянок кордону. Контроль за обстановкою здійснюється не лише на півночі, а й в районі проведення АТО, західній, південній, східній ділянках та на межі з окупованим Кримом. Прикордонники прикриватимуть напрямки можливих провокативних дій та збройних вторгнень у тісній взаємодії з ЗСУ, Нацгвардією та Нацполіцією. Такі заходи триватимуть щонайменше до закінчення навчань "Захід-2017", - додали у відомстві.

Читайте також: Запад-2017: Україна вже посилила контроль кордону на всіх напрямках

Зазначається, що в Білорусь задовго до початку спільних з Росією навчань вже починають прибувати російські військовослужбовці та техніка.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-