Нацрада попередила Інтер і дала місяць на

Нацрада попередила Інтер і дала місяць на "роботу над помилками"

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення за результатами позапланової перевірки чотирьох каналів медіа-холдингу "Inter Media Group" визнала порушення та оголосила попередження, за яким телеканали мають упродовж місяця внести зміни до своєї діяльності.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми перевіряли всі медіа-групи, але лише "Інтер" не дотримується вимог", - сказав голова Нацради Юрій Артеменко.

Так, за ПрАТ "Телеканал "Інтер" визнано порушення частини четвертої статті 28 закону України "Про телебачення і радіомовлення" і пункту 4.2. Інструкції про порядок здійснення перевірок телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення та про порушення законодавства про рекламу.

"Зобов’язати ліцензіата ПрАТ "Телеканал "Інтер", м. Київ, протягом місяця з дня прийняття цього рішення привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства. В разі невиконання ліцензіатом цього рішення Національна рада може застосувати до ліцензіата санкції, передбачені чинним законодавством України", - йдеться в рішенні.

Читайте також: Нацрада оштрафувала 80 закарпатських ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні 13 квітня Національна рада з телебачення і радіомовлення призначила позапланові перевірки чотирьох телеканалів, що входять до медіа-холдингу "Inter Media Group": "Інтер", НТН, "Піксель" та "Enter-фільм".

Перевірка стосувалася передач європейського та українського виробництва, які повинні становити відповідно не менше 70% і 50% загального тижневого обсягу мовлення. Попередньо Нацрада виявила порушення цієї норми на чотирьох телеканалах - "Інтер", НТН, "Піксель" та "Enter-фільм".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-