Парубій закликав українців до єднання для розбудови могутньої і передової держави

Парубій закликав українців до єднання для розбудови могутньої і передової держави

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав українців до єднання задля розбудови справедливої, могутньої і передової держави.

Про це йдеться у привітанні спікера з нагоди Дня Незалежності, оприлюдненого на сайті парламенту. 

“У цей великий день згадаймо головні уроки нашої тисячолітньої історії. Єдність, відповідальність, віра у Бога та Україну, розрахунок на власні сили та стійкість – це шлях до перемоги та процвітання нашої Вітчизни. Єднаймося та працюймо задля розбудови справедливої та могутньої, передової Української держави, щоби українці вільно та гідно жили у великій родині європейських народів!” - закликав голова парламенту.

Парубій зазначив, що відзначаючи 26-ту річницю відновлення української державності - ухвалення Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року, - українці вшановують понад тисячолітню традицію українського державотворення.

“Цьогоріч ми також святкуємо 100 років від початку Української революції – новітньої боротьби за відродження нашої державності”, - нагадав спікер.

Читайте також: Гройсман: Ми не припинимо боротьбу за успішну незалежну Україну

Він закликав пам’ятати героїв, що боролися за незалежність України. “У наших серцях завжди житимуть герої, які поклали своє життя за незалежність Вітчизни. Пам’ятаймо про українських воїнів на сході України, які зупинили новітню російську агресію і сьогодні мужньо захищають мирне життя українців та всіх європейських народів від смертоносної путінської загрози”, - звернувся він до українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-