Реформа міністерств: конкурс на нові посади стартує 11 вересня

Реформа міністерств: конкурс на нові посади стартує 11 вересня

Укрінформ
Конкурси на нові посади, які з'являться у міністерствах під час реформи державної служби, планується розпочати з 11 вересня.

Про це розповів Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, виступаючи на зустрічі команди реформи державного управління із зацікавленими брати участь у конкурсах на посади фахівців з питань реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, ми десь з 11 числа починаємо конкурси", - зазначив урядовець.

Саєнко нагадав, що у ході реформи держуправління в 10 пілотних міністерствах будуть створені нові структурні підрозділи - директорати, заявки на участь у конкурсних відборах до яких можна буде подати в онлайн-режимі на порталі career.gov.ua.

Читайте також: Порошенко призначив керівника СБУ на Донеччині та Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, 18 серпня уряд затвердив низку нормативних актів, що відкривають наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. Зокрема, Кабмін дозволив розпочати конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування.

У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, будуть створені нові функціональні підрозділи - директорати, що відповідатимуть за формування державної політики та стратегічне планування.

Конкурси на посади в міністерствах почнуть оголошувати у вересні, але проходитимуть вони не одночасно - кожне міністерство матиме власний їх графік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-