Гримчак заявив, що Росія піде з Донбасу

Гримчак заявив, що Росія піде з Донбасу

Укрінформ
Рішення про виведення Російською Федерацією військ з Донбасу вже прийнято.

Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак в ефірі "5-го каналу".

"Я думаю, що рішення щодо Донбасу, по великому рахунку, вже прийнято – вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі", - заявив Гримчак у відповідь на прохання прокоментувати результати зустрічі спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера з помічником російського президента Владиславом Сурковим.

Читайте також: Мінська зустріч Волкера і Суркова тривала понад три години

На його думку, поведінка Суркова після зустрічі з Волкером було цілком природним в даній ситуації. Зрозуміти, що насправді відбувалося на зустрічі, вдасться по приїзду Волкера до Києва.

"Вони тут будуть з міністром оборони США, я так думаю, що будуть на нашому параді. Нагадаю, Президент України у Мюнхені заявив, що без нас жодне рішення прийматися без нас не буде. Тому спочатку прилетів Волкер в Україну, був на лінії розмежування, потім об'їхав всіх наших союзників, потім поїхав розповідати, що потрібно робити росіянам. Я думаю, що все буде добре", - сказав Гримчак.

Читайте також: Дипломатичний тиск на РФ треба продовжувати - Маттіс

Нагадаємо: 21 серпня в Мінську відбулася зустріч помічника президента Росії Владислава Суркова зі спецпредставником США в Україні Куртом Волкером. Сторони, зокрема, обговорили ситуацію в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-