Зі стріляниною за участю нардепа Мельничука розбереться прокуратура

Зі стріляниною за участю нардепа Мельничука розбереться прокуратура

Укрінформ
Прокуратура міста Києва відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту, що стався за участю народного депутата України Сергія Мельничука.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Прокуратурою міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання особою, що займає особливо відповідальне становище, а саме народним депутатом України Сергієм Мельничуком, виконанню рішення суду щодо виселення громадської організації з нежилих приміщень, які розташовані в дитячому садочку по вул. Сабурова на Троєщині, та їх повернення Управлінню освіти Деснянської районної в м. Києві адміністрації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідні відомості внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 382 КК України (Невиконання судового рішення).

Читайте також: Нардеп Мельничук повідомив подробиці стрілянини у Києві за його участю

Під час розслідування буде перевірено інформацію, розміщену у ЗМІ щодо обставин конфлікту, що мав місце 15 серпня за участі народного депутата Мельничука, а також надано правову оцінку діям його учасників.

Крім того, прокуратура повідомляє, що за вказаним фактом органами національної поліції зареєстровано ще одне кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Питання про об'єднання цих кримінальних проваджень буде вирішено у ході досудового слідства.

Напередодні видання dtp.kiev.ua повідомило, що народний депутат Мельничук влаштував стрілянину з бойової зброї на Троєщині. Згодом у прес-службі столичної поліції уточнили, що стріляв охоронець Мельничука. У заяві прес-служби Мельничука, переданій Укрінформу 16 серпня, йдеться зокрема про те, що вчорашня стрілянина на Троєщині у Києві за участю охоронця народного депутата Мельничука сталася через напад на депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-