Поляков заявляє, що на допиті в НАБУ його знову

Поляков заявляє, що на допиті в НАБУ його знову "провокували"

Фото
Укрінформ
На допиті нардепа Максима Полякова в НАБУ обговорювалися питання можливого його незаконного прослуховування і можливої спроби провокації нардепа на отримання хабара.

Про це сам Поляков заявив журналістам після закінчення допиту в Національному антикорупційному бюро  у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«... На жаль, НАБУ продовжило провокацію і намагалося легалізувати свої незаконні дії, отримавши від мене інформацію. Мова йде про статтю 370 щодо намагання провокувати мене (на отримання хабара - ред.), і щодо незаконного підслуховування. Ми цю інформацію зафіксували, повідомили про злочинні дії, які є, і те, що ми зараз цю інформацію надаємо Генпрокуратурі, і на цьому допит закінчився», - сказав Поляков.

Він поінформував, що дата наступного допиту в НАБУ наразі ще не визначена.

Читайте також: Боротьба з корупцією: 9 падінь на шляху до перемоги

Як повідомлялося, 21 липня Солом'янський суд Києва визначив запобіжний захід депутату Максиму Полякову у вигляді застави у розмірі 304 тисячі гривень з обов'язком носіння електронного засобу контролю. Народний депутат заставу вніс, однак виконувати рішення в частині носіння електронного браслета публічно відмовився. 

1 серпня стало відомо про подання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо стягнення з Полякова застави в дохід держави у зв'язку з невиконанням ним ухвали суду від 21 липня.

Солом'янський районний суд Києва у вівторок, 8 серпня, продовжить розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про стягнення з Полякова застави в дохід держави.

Фото: Худякова Олена

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-