Махінації зі

Махінації зі "швидкими": запорізький головлікар отримав підозру

Укрінформ
Детективи НАБУ повідомили про підозру у зловживанні владою та у службовому підробленні при організації закупівлі автомобілів швидкої допомоги головному лікареві Запорізької обласної лікарні.

Про це йдеться в повідомленні НАБУ у Facebook.

"1 серпня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.364 ("Зловживання владою або службовим становищем") та ч.1 ст.366 ("Службове підроблення") Кримінального кодексу України, головному лікарю Запорізької обласної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Посадовець підозрюється в організації незаконної закупівлі автомобілів швидкої допомоги, внаслідок чого державі завдано 13 млн грн збитків.

Як повідомлялося, 1 серпня  детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали головного лікаря.

Читайте також: Запорізького головлікаря затримали через махінації зі "швидкими"

За версією слідства, затриманий у змові з іншими службовими особами лікарні та ТОВ у 2012 році організував проведення незаконної процедури закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету (бюджетна програма "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання медичного автотранспорту та обладнання для закладів охорони здоров’я").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-