Комітет досі рахує поправки до закону про підвищення пенсій

Комітет досі рахує поправки до закону про підвищення пенсій

Укрінформ
До законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", ухваленого Верховною Радою в першому читанні, внесли поправки 74 народні депутати, зараз вони опрацьовуються комітетом ВР.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив заступник міністра соціальної політики Микола Шамбір.

"Я спілкуюся постійно з комітетом, який зараз узагальнює ці питання. Дійсно, надійшли пропозиції від 74 народних депутатів. Три тисячі чи не три тисячі - якраз зараз аналізується, ще немає остаточної цифри. Від депутатів є різні пропозиції, і ці питання зараз відпрацьовуються в комітеті", - зазначив Шамбір, коментуючи твердження народного депутата Вадима Денисенка про внесені три тисячі поправок до ухваленого в першому читанні законопроекту про підвищення пенсійного віку.

Він наголосив, що ухвалення закону в цілому залежить від Верховної Ради. 

Шамбір також зазначив, що ще не бачив поправок, які повносили народні депутати, бо вони "узагальнюються і вивчаються комітетом".

Як повідомляв Укрінформ, напередодні народний депутат Денисенко заявив, що до ухваленого в першому читанні законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій" було внесено близько трьох тисяч поправок, що є намаганням не допустити ухвалення закону.

Читайте також: Нардеп: Тисячами правок до пенсійної реформи намагаються "завалити закон"

Народні депутати 13 липня 2017 року підтримали у першому читанні урядовий законопроект № 6614 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій, який входить до пакету законопроектів в рамках пенсійної реформи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-