Суд дозволив слідчим затримати Черновецького - ГПУ

Суд дозволив слідчим затримати Черновецького - ГПУ

Укрінформ
Слідчі Генеральної прокуратури України отримали дозвіл на затримання колишнього Київського міського голови Києва Леоніда Черновецького.

Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган у Facebook.

«25.07.2017 слідчими ГПУ отримано дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - написала Сарган.

Читайте також: Черновецький прокоментував підозру ГПУ: Це помста Луценка

Вона нагадала, що Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об'єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в місті Києві.

Сарган зазначає, що 14 липня 2017 року колишньому Київському міському голові Леоніду Черновецькому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України.

«Ураховуючи, що підозрюваний ухиляється від слідства та його місцезнаходження не відоме, отримано дозвіл суду на його затримання. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаних кримінальних правопорушень», - зазначила Сарган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-