Суд візьметься за депутата, який невчасно заповнив е-декларацію

Суд візьметься за депутата, який невчасно заповнив е-декларацію

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративний протокол про несвоєчасне подання декларації за 2016 рік депутатом Таращанської міської ради Київської області Олександром Пугачем.

Про це інформує прес-служба НАЗК. 

«Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративний протокол про несвоєчасне подання декларації за 2016 рік особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а саме депутатом Таращанської міської ради Київської області Олександром Пугачем», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що відповідне рішення було ухвалено на черговому засідання НАЗК.

Згідно з протоколом, як інформує прес-служба, уповноважена особа НАЗК виявила черговий випадок невчасного подання декларації депутатом за 2016 рік без поважних причин.

Читайте також: Сумісництво Ляшка: НАЗК оприлюднило докази у закритій судом справі

Повідомляється, що документи складено відповідно до статей 1, 3, пункту 12-1 частини першої статті 12, статей 13, 65 закону «Про запобігання корупції», статей 254, 255, 256 Кодексу України про адміністративні правопорушення та Порядку оформлення протоколів про адміністративні правопорушення та внесення приписів НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-