ФСБ не вітає “самодіяльність” матері полоненого Агеєва

ФСБ не вітає “самодіяльність” матері полоненого Агеєва

Укрінформ
ФСБ дало знати матері полоненого на Донбасі російського військового Світлани Агеєвої, що не вітає її поїздку до України на побачення з сином — громадянином РФ, який утримується в українському СІЗО і до якого російський консул немає вже місяць.

Про це йдеться в матеріалі "Новой газеты".

"Ще на Алтаї, незадовго до вильоту до Москви, Агеєвій дзвонили з ФСБ і дали зрозуміти, що служба знає про її плани і таку самодіяльність не вітає", - йдеться в статті.

Проведенню зустрічі сприяв кореспондент "Новой газеты" після того, як отримав з Адміністрації Президента України дозвіл на зустріч Агеєвої з сином після відповідного звернення матері до Петра Порошенка.

"Навіщо вам такі пригоди? Ви ж знаєте, що відбувається там, куди ви збираєтеся", — говорив Агеєвої людина, що представилася співробітником місцевого УФСБ.

Після перебування кількох днів в Україні Світлана Агеєва також прокоментувала побачене: "Поклавши руку на серце, скажу, що чекала трішки іншого. Але виявилося, що зустріла такий теплий прийом і стосунки доброзичливі. Намагалися приділити увагу, поселили в готелі. Тобто ставлення було дуже хороше, таке людське. Я дуже вдячна їм".

Читайте також: ГРУшника Єрофеєва, який "наговорив зайвого", в Росії убили - полонений Агеєв

Як повідомлялося, 22 липня в СІЗО Старобільська відбулася зустріч зустріч російського військовослужбовця Віктора Агеєва, захопленого в полон в зоні АТО, з матерью. За словами глави СБУ Віктора Грицака, це є черговою спробою України повернути своїх заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-