На Київщині у ДТП загинули п'ятеро осіб

На Київщині у ДТП загинули п'ятеро осіб

Оновлено
Укрінформ
У Київській області на трасі Київ-Одеса сьогодні вранці водій легковика не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом, у результаті чого загинуло п'ятеро людей.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

"Cьогодні о 04.52 годині, на автодорозі поблизу с. Пшеничне Васильківського району, 17-річний водій на батьківському автомобілі «Opel Astra» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і зіткнувся з деревом. 

Неповнолітній керманич та четверо його пасажирів: троє хлопців - 16, 22 та 22 років і 17-річна дівчина від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події. Всі - місцеві жителі", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням Національної поліції України, тривають слідчі дії. Призначені експертизи, за результатами яких буде встановлено всі обставини і причини смертельної ДТП

Читайте також: Російський куратор в "ЛНР" скоїв аварію, тяжко травмувавши цивільних

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Фото: Киев Оперативный

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-