Допомогу при народженні дитини онлайн оформили більш як тисяча родин

Допомогу при народженні дитини онлайн оформили більш як тисяча родин

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що за півроку роботи онлайн-сервісу з оформлення допомоги при народженні дитини ним скористалися понад більше тисячі родин. 

Про це він повідомив у Facebook

"Уже близько півроку працює зручний онлайн-сервіс із оформлення допомоги при народженні дитини. За цей час електронною послугою скористалися понад 1 000 родин. Тепер молодим батькам не потрібно відвідувати відділи соцзабезу, аби подати документи для отримання виплат. Мати або батько можуть це зробити цілодобово, не виходячи з дому чи офісу. Електронна послуга доступна на порталі Мінсоцполітики e-services.msp.gov.ua", - написав Гройсман.

Читайте також: Кабмін планує ''осучаснювати'' пенсії до 2021 року

Він зазначив, що це вже друга електрона послуга у соціальній сфері, впровадження якої стало можливим завдяки плідній взаємодії Державного агентства з питань електронного урядування України, Міністерства соціальної політики України і Міністерства юстиції України.

"Інтенсивне впровадження електронних послуг – один із пріоритетів уряду. Адже це заощаджує час, фінансові ресурси і мінімізує ризики зловживань. До кінця року планується запровадити ще низку онлайн-сервісів для бізнесових організацій і громадян. Кожен українець має відчути переваги швидких та зручних електронних послуг без корупції", - підсумував Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-