Канадській армії є чого повчитися в Україні – канадський генерал

Канадській армії є чого повчитися в Україні – канадський генерал

Фото
Укрінформ
Канадська військова тренувальна місія в Україні UNIFIER дає чудову нагоду для взаємного переймання досвіду.

Таку думку під час візиту до України висловив командувач Сухопутними військами Канади генерал-лейтенант Пол Винник, передає кореспондент Укрінформу.

«Спілкуючись із нашими військовими мені знову й знову говорили про велику вдячність за можливість бути частиною цієї важливої місії. Це – взаємовигідні стосунки, де, окрім тренування українських військових, ми також переймаємо досвід від них», - сказав Винник.

Читайте також: Інструкторам UNIFIER дозволили працювати в Україні, крім зони АТО

За його словами, візит такого високого рівня «ще більше закріплює міцні стосунки армії Канади зі Збройними силами України».

«Я дуже пишаюся канадськими військовослужбовцями, які проявили винятковий професіоналізм у підтримці наших партнерів», - наголосив генерал-лейтенант.

Читайте також: Канада продовжуватиме підтримувати Україну - міністр оборони

У Міноборони Канади також запевнили у продовженні підтримки України на шляху реформ.

«Канада непохитна у своїй підтримці України, як у допомозі в захисті суверенітету, так і в підтримці у впровадженні ключових реформ», - зауважили у оборонному відомстві.

Читайте також: Оборонна угода з Канадою: дружба проти спільного ворога

Зазначимо, що під час свого візиту генерал-лейтенант Винник відвідав канадських військовослужбовців, які беруть участь у тренувальній місії UNIFIER, та взяв участь у круглому столі із вищим командним складом Сухопутних військ України.

Як повідомляв Укрінформ, на початку березня уряд Канади оголосив про своє рішення на два роки, до 31 березня 2019 року, продовжити військову тренувальну місію UNIFIER в Україні. У рамках цієї операції близько 200 канадських військових інструкторів із позаминулого року проводять заняття з українськими військовослужбовцями.

Фото зі сторінки Пола Винника у мережі Твіттер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-