Дейдей: Не хочу брати участь у цирку, який влаштували через моє поранення

Дейдей: Не хочу брати участь у цирку, який влаштували через моє поранення

Укрінформ
Нардеп Євген Дейдей, який був шпиталізований після візиту в зону АТО, заявив, що отримав легке поранення.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Дейдея, про поранення він нічого не повідомляв спеціально.

"Поранення не важке. І я зі своєю сім'єю і друзями цьому раді... Я не писав про те, що сталося, бо розумів що почнеться бруд. Будучи народним депутатом, знаходився в зоні АТО. Тому що потрібен тут", - написав він.

Коментуючи "істерику" навколо свого поранення нардеп заявив: "Не хочу комусь щось доводити, не хочу брати участь у цирку, який влаштували через те, що сталося. Не прошу мене підтримувати, не прошу захищати, прошу залишити мене і мою родину в спокої. Мені не відірвало півноги, не контузило, не вбило - це легке поранення", - зазначив Дейдей.

Як відомо, у п’ятницю ввечері, в останній робочий день сесії Мосійчук у своєму ФБ написав про поранення Дейдея. При цьому він написав, що Дейдею потрібна кров для переливання. Однак пізніше Мосійчук видалив цей пост. І написав, що Дейдея доправляють гвинтокрилом у Дніпро.

Дейдей летів разом із двома військовими – один отримав поранення під Широкиним, інший - під час обстрілу Кам'янки. 

Зазначимо, що кількома днями раніше Верховна Рада розглядала подання Генпрокуратури на зняття депутатської недоторканності з Дейдея і не дала згоду на залучення політика до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Справи Дейдея і Лозового: у САП кажуть, що слідство заходить у глухий кут

нтикорупційні органи звинувачували Дейдея в тому, що він спробував приховати купівлю квартири і двох авто Audi Q7 за незрозуміло де взяті гроші. Для цього він оформив на дружину Інгу Дейдей "кредит", взятий в Ігоря Лінчевського, помічника свого однопартійця Дениса Дзензерського.

За даними ГПУ, у період з 18 грудня 2014 до 26 грудня 2016 року Дейдей набув у спільну сумісну власність з дружиною офіційно підтверджених активів на суму 6 133 690.95 грн, що у понад 4,2 рази перевищує сукупний дохід подружжя.

Крім того, стало відомо, що Дейдей неодноразово літав на приватних літаках разом із Дзензерським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-