Реформа Суспільного мовлення має стати історією успіху в Україні - Біденко

Реформа Суспільного мовлення має стати історією успіху в Україні - Біденко

Укрінформ
Реформа Суспільного мовлення в Україні має стати історією успіху, яка потягне за собою багато інших позитивних перетворень.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему "Недофінансування Суспільного мовника - загроза для його незалежності та ефективності" заявив державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, повідомляє кореспондент агентства.

"Реформа Суспільного телебачення радіомовлення має стати і стане історією успіху для України. Багато хто не розуміє, чому цьому приділяється стільки уваги, але в сучасному інформаційному середовищі саме ця історія успіху потягне за собою дуже багато інших ниточок", - сказав Біденко

У цьому контексті він додав, що позиція міністра інформаційної політики і всього міністерства, які є в хорошу сенсі лобі  НСТУ в уряді України, полягає в тому, щоб зробити все можливе, щоб реформа Суспільного мовлення відбулась і ми отримали цікаве якісне Суспільне телебачення і радіомовлення.

Читайте також: НСТУ закликає Раду надати Суспільному мовнику повне фінансування

Біденко зазначив, що як ніхто розуміє, як складно реформувати існуючу систему, ламати старе і створювати нове.

"Але я впевнений, що у нової-старої команди все вийде. Ми докладемо максимуму зусиль, знання і вміння, щоб це вийшло, бо це спільна історія успіху", - підкреслив держсекретар МІП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-