В Ризі діаспора зустрілася з експертами та артистами з України

В Ризі діаспора зустрілася з експертами та артистами з України

Фото, відео
Укрінформ
Цікавий вечір, в якому поєдналися політична експертиза та народне мистецтво, відбувся в Посольстві України в Ризі.

У ньому брали участь представники української діаспори та друзі України, латиські активісти, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На початку вечора відомі експерти з Києва розказали про сучасний стан гібридної війни, інформаційної агресії Кремля проти України, а також їх аналіз, наукове вивчення та відсіч їм. Експерти - співзасновник всесвітньої мережі публічних дипломатів «Global Ukrainians», кандидат філософських наук Максим Кияк; історик, журналіст, політолог; виконавчий директор Центру суспільних відносин Євген Магда. Модератор зустрічі - Алекс Грігор'євс, заступник голови правління Альянсу Балтійського та Чорного морів.

Наприкінці експертної частини вечора Тимчасовий повірений Посольства України в Латвії Аліса Подоляк обговорила з експертами просування якого іміджу України в сучасній ситуації було б найбільш доцільним.

Читайте також: У Канаді відкрився літній табір для юних діаспорян та українців

Після того відбувся невеличкий концерт відомого фольклорного ансамбля «Оксамит» (Запоріжжя). На початку було виконано гімни України та Латвії, потім – українські пісні різних часів.

Експерти та артисти не випадково опинилися в Ризі. Максим Кияк та Євген Магда 5 липня візьмуть участь у конференції Центру NATO StratCom CОE «Пост-правда – пост-експертиза?». Ансамбль «Оксамит» виступатимуть на фестивалі українського мистецтва «Трембіта», що пройде в центрі Риги 8 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-