InformNapalm назвав ім'я другого

InformNapalm назвав ім'я другого "заблукалого" ФСБшника

Укрінформ
Встановлено ім'я другого із "заблукалих" в Україні ФСБшників: уродженець Ростовської області Аскар Кулуб.

Про це повідомляє InformNapalm

"В ході упізнання В. Кузнєцова уважні читачі InformNapalm допомогли встановити особу і другого російського "рибалки"-прикордонника ФСБ. Це Аскар Кулуб, дата народження 25.12.1989, родом з міста Морозовськ у Ростовській області", - йдеться в повідомленні. 

Так само за інформацією InformNapalm, Аскар має довгу спортивну кар'єру - на це вказує список його друзів і сторінки, відмічені росіянином як цікаві в його соціальних профілях. "У січні минулого року Аскар перебував в євпаторійській команді Grassie Barra і брав участь у відкритому чемпіонаті Севастополя зі спортивної боротьбі греплінг. Втім, спортивні навички і загартування прикордонних військ ФСБ окупантові Кулубу не допомогли, і він без особливих зусиль разом з побратимом був затриманий українськими військовослужбовцями", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: InformNapalm встановив дані ФСБшників із Криму, які "заблукали" на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня прикордонники Херсонського загону спільно з військовослужбовцями Збройних сил України в Херсонській області затримали двох невідомих осіб без документів, під час попереднього допиту встановлено, що затримані є військовослужбовцями Прикордонної служби ФСБ РФ.

За інформацією InformNapalm, один із затриманих в Україні ФСБшників Володимир Кузнєцов - прикордонник ФСБ РФ з міста Благовєщенськ Амурської області Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-