InformNapalm встановив дані ФСБшників із Криму, які

InformNapalm встановив дані ФСБшників із Криму, які "заблукали" на Херсонщині

Укрінформ
"Побратими" затриманих в Україні двох співробітників Федеральної служби безпеки РФ підтвердили правдивість інформації InformNapalm про прізвище та ім'я одного із затриманих.

Про це написав журналіст, редактор ресурсу InformNapalm Роман Бурко у Facebook

"Друзі" затриманих ФСБшників підтвердили, що InformNapalm вірно виявив прізвище та ім'я одного із затриманих із Благовєщенська. Завдяки зв'язкам у соціальних профілях ми знайшли дані і на другого співробітника. Скоро будуть нові деталі. Дуже тішить, що лише по фото поганої якості та критично малому обсягу даних волонтерам #InformNapalm вдалося точно вирахувати російського співробітника ФСБ у соцмережі", - написав Бурко. 

Читайте також: Двоє затриманих біля Криму ФСБшників отримали по 15 діб

Він також зазначив, що інформацію про другого затриманого ФСБшника буде скоро оприлюднено на ресурсі InformNapalm.

"P.S: другий брав участь у змаганнях з панкратіону у 2016 в окупованому Севастополі. Спортсмен-невдаха із ФСБ РФ, якого легко заламали у рукопашну прості українські військові", - пише Бурко.

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня прикордонники Херсонського загону спільно з військовослужбовцями Збройних сил України в Херсонській області затримали двох невідомих осіб без документів, під час попереднього опитування встановлено, що затримані є військовослужбовцями Прикордонної служби ФСБ РФ.   

За інформацією InformNapalm, один із затриманих в Україні ФСБшників Володимир Кузнєцов - прикордонник ФСБ РФ з міста Благовєщенськ Амурської області Росії, яке межує з Китаєм. Як відомо, саме в Благовєщенську розташоване прикордонне управління ФСБ по Амурській області, а багато місцевих жителів - це потомствені військові та прикордонники, які служать в прикордонних підрозділах Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-