Гелетей озвучив свою версію убивства Шаповала

Гелетей озвучив свою версію убивства Шаповала

Укрінформ
Начальник Управління держохорони генерал-полковник Валерій Гелетей вважає, що причиною убивства співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковника Максима Шаповала була його професійна діяльність.

Про це він сказав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Людина перебувала на посаді, яка пов’язана із певними обов’язками у тому числі в зоні проведення АТО, тому професійна його діяльність, мабуть, головна причина, в результаті чого був скоєний терористичний акт", - сказав Гелетей.

Водночас він відмовився говорити, чим саме займався Шаповал та запевнив, що зараз відпрацьовуються усі версії щодо причини убивства. "Говорити про його діяльність я б не хотів, але він заслуговує на самі теплі слова на свою адресу, щиру подяку. Він був професіоналом і в пам’яті людей, які із ним працювали, залишиться таким назавжди", - наголосив керівник УДО.

Як повідомлялося, у Києві сьогодні проходить прощання із загиблим співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковником Максимом Шаповалом. У вівторок уранці на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська у Києві вибухнув автомобіль Mercedes, внаслідок чого загинув полковник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-