Прощання з Шаповалом: церемонія - під посиленою охороною, чекають Президента

Прощання з Шаповалом: церемонія - під посиленою охороною, чекають Президента

Укрінформ
В Центральному будинку офіцерів в м. Києві проходить прощання з загиблим полковником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Максимом Шаповалом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Офіційна частина прощання розпочалася о 10-й ранку. Під стінами будівлі зібралися представники різних силових відомств  - Збройних сил України,  Національної гвардії, Головного управління розвідки, Служби безпеки України, тощо. Близько 10.30 до Будинку офіцерів приїхав голова СБУ Василь Грицак та зайшов усередину.

За словами прес-секретаря Головного управління розвідки Максима Краснова, прощання з загиблим  полковником в стінах Будинку офіцерів по вул. Грушевського, 30/1 відбуватиметься приблизно до 12.00, після чого тіло загиблого винесуть з будівлі та повезуть у бік Кабінету міністрів, а згодом поховають на кладовищі в Києві.

Наразі біля Будинку офіцерів посилена охорона, є представники Національної поліції та інших силових структур. Неподалік головного входу до будівлі чергує карета швидкої допомоги.

Очікується, що до процесу прощання приєднається Президент України.

Як повідомлялося, у вівторок уранці на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська у Києві вибухнув автомобіль Mercedes, внаслідок чого загинув полковник Максим Шаповал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-