Справа Януковича: прокурор розповів про плани на період перерви

Справа Януковича: прокурор розповів про плани на період перерви

Укрінформ
Суд у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича у перерві між засіданнями вивчатиме речові та письмові докази.

Про це прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко сказав журналістам після сьогоднішнього засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Будуть вивчатись письмові докази, речові докази, аудіо- й відеоматеріали зі сторони обвинувачення в першу чергу. Потім - свідки зі сторони обвинувачення та захисту. Визначений такий обсяг дослідження доказів", - сказав Кравченко. 

Він також зауважив, відповідаючи на запитання журналістів, що якщо обвинувачений Янукович повернеться в Україну, то судовий процес проводитиметься з самого початку.

У свою чергу адвокат Януковича Віталій Сердюк заявив, що обвинувальний акт "є надуманим", а пред'явлена Януковичу сума збитків "нічим не обгрунтована".

Як відомо, прокурор на сьогоднішньому засіданні зачитав обвинувальний висновок, згідно з яким загальні збитки, завдані Україні внаслідок дій екс-президента Януковича, сягають 1 трильйона 800 мільярдів 352 мільйонів гривень.

У четвер Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення про початок спеціального судового провадження щодо Януковича.

У судовому засіданні оголошено перерву до 6 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-