У Міноборони підтвердили, що від вибуху авто в Києві загинув полковник розвідки

У Міноборони підтвердили, що від вибуху авто в Києві загинув полковник розвідки

Фото
Укрінформ
Унаслідок вибуху автомобіля Mercedes сьогодні в Києві загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал.

Про це повідомляє прес-центр Міноборони. 

"Сьогодні вранці, 27 червня, у Солом’янському районі Києва стався вибух автомобіля, внаслідок якого загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал", - йдеться в повідомленні. 

Керівництво Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України висловило глибокі співчуття родині загиблого військовослужбовця.

За інформацією МОУ, зараз на місці події працюють працівники Національної поліції, рятувальники, вибухотехніки та експерти-криміналісти. Подія кваліфікована як терористичний акт. Усі обставини трагедії наразі встановлюються.

Раніше "Українська правда" з посиланням на джерела в оборонному відомстві повідомляла, що, за попередньою інформацією, від вибуху у Солом'янському районі загинув Максим Шаповал, який керував спецпризначенцями Головного управління розвідки Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок уранці на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська у Києві вибухнув автомобіль Mercedes, водій загинув. 

За інформацією речника МВС Артема Шевченка, загиблий був військовослужбовцем ЗСУ 1978 р.н. Крім того, внаслідок вибуху зазнав легких травм чоловік похилого віку, який випадково опинився на місці пригоди. Ще одну жінку з осколковими пораненнями доправлено до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-