СБУ зупинила масштабне розкрадання нафтопродуктів

СБУ зупинила масштабне розкрадання нафтопродуктів

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили масштабне розкрадання нафтопродуктів державного товариства.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

"Правоохоронці встановили, що група зловмисників з різних регіонів країни регулярно "врізалася" у нафтопроводи держпідприємства для відкачування продукції. Ділки автоцистернами вивозили нафтопродукти до сусідніх з Сумщиною областей, де переробляли  у пальне на підпільних міні-заводах для подальшої реалізації", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередніми підрахунками, зловмисники встигли викрасти з нафтопроводів продукцію на майже 60 мільйонів гривень.

Оперативники спецслужби затримали сімох учасників угруповання під час чергової "врізки" та спроби викрадення нафтопродуктів. Співробітники СБ України вилучили понад сімдесят тон викраденої нафти та п’ять вантажних автомобілів, які використовувалися для її транспортування.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до розкрадання державної нафти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-