Климпуш-Цинцадзе про початок безвізу: Потреби у додаткових заходах безпеки немає

Климпуш-Цинцадзе про початок безвізу: Потреби у додаткових заходах безпеки немає

Укрінформ
Україна добре підготувалася до набуття безвізового режиму з країнами-членами Європейського Союзу, а тому потреби в додаткових заходах безпеки немає.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе журналістам у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, що ми достатньо підготувалися, і саме тому всі речі, які вже до цього Україна здійснила, всі заходи, які Україна здійснила і при створенні Державної міграційної служби, і при вдосконаленні своїх прикордонних процедур, і при тому, коли ми створювали базу для реадмісії, наприклад, для перебування біженців на території України і так далі. Тобто, всі ті речі, які ми здійснили протягом виконання плану дій щодо візової лібералізації, вони мають забезпечити нашу готовність. Тому не думаю, що якісь окремі додаткові заходи з точки зору безпеки мають бути", - зазначила Климпуш-Цинцадзе, відповідаючи на запитання журналістів, чи планується посилення безпеки на державному кордоні України зі вступом у дію безвізового режиму з країнами-членами ЄС.

Окрім того, Климпуш-Цинцадзе додала, що Україна готова виготовити потрібну кількість біометричних паспортів, проте нині на них "занадто збільшений попит".

Як повідомляв Укрінформ, 11 червня набуває чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки для громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-