"UA:Крим" став обов'язковим у базовому пакеті кабельних операторів

Укрінформ
Телеканал "UA:Крим" віднині є обов'язковим у базовому пакеті послуг, які надають кабельні оператори в Україні.

Про це поінформував голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко під час наради в Херсонській облдержадміністрації за участю членів Нацради, телерадіомовників області та представників ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми визначили просту норму, що універсальна програмна послуга, тобто базовий пакет, найдешевший або взагалі безкоштовний, він має складатися лише з програм Суспільного телебачення, тобто державного або суспільного - це Суспільне телебачення, це канал "Рада" і це місцеві регіональні компанії, які мовлять тут, на місці. Ми додали на минулому засіданні з ініціативи Сергія Костинського (члена Нацради - ред.) програму "UA:Крим" - це окрема програма Суспільного телебачення. Прошу це врахувати, бо це рішення вже вступило в дію: буквально вчора перед від'їздом я підписав це рішення", - наголосив Артеменко.

За його словами, ухвалюючи це рішення, Нацрада керувалася тим, що люди, які виїхали з території анексованого Росією Криму, мають знати новини про свою батьківщину. "Тому ця умова стала обов'язковою для кабельних операторів", - сказав Артеменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-