Побиття депутата у Миколаєві: нападникам загрожує до семи років

Побиття депутата у Миколаєві: нападникам загрожує до семи років

Відео
Укрінформ
Напад на депутата міськради у Миколаєві поліція кваліфікувала як «хуліганство», зловмисникам загрожує до семи років в'язниці.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Повідомлення про побиття 45-річного депутата Миколаївської міськради надійшло до поліції 15 травня близько о 22:00 год. Телефонувала дружина потерпілого, яка зазначила, що біля їх будинку по вул. Артилерійській невідомі особи спричинили тілесні ушкодження її чоловіку та втекли. Поліція Центрального району м. Миколаєва розпочала кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк до семи років», - йдеться у повідомленні.

Постраждалий був доставлений до лікарні, де йому була надана медична допомога.

Зараз проводяться заходи направлені на встановлення та затримання зловмисників, а також очікуються результати медичного обстеження стосовно ступеню тяжкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 15 травня у Миколаєві невідомі побили депутата міської ради від фракції «Самопоміч». Міський голова Олександр Сєнкевич висунув дві версії побиття – бізнес або депутатська діяльність.

Голови фракцій Миколаївської міськради вимагають від правоохоронців термінового розкриття справи щодо побиття депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-