Урочисті Великодні богослужіння показує UA:Перший

Урочисті Великодні богослужіння показує UA:Перший

Відео
Укрінформ
Прямі телетрансляції Великодніх богослужінь з Ватикану та Києва показує телеканал UA:Перший.

Про це повідомляє сайт телеканалу.

"Цього року християни усього світу відзначають свято Воскресіння Христового одночасно – у неділю, 16 квітня. Великодні богослужіння з кафедральних соборів Києва та Ватикану у прямому ефірі покаже UA:Перший", - йдеться в повідомленні.

Опівночі глядачі побачать пряму трансляцію Великоднього богослужіння у Володимирському соборі. Глядачі аналогового мовлення UA:Перший приєднаються до перегляду трансляції о 01:20, оскільки ТРК "Ера", якій належить ліцензія на аналогове мовлення в проміжку часу з 23:00 до 01:19, забезпечуватиме власне висвітлення святкувань.

О 02:10 глядачі UA:Перший побачать трансляцію святкового богослужіння в Церкві Святого Миколи Набережного (УАПЦ), а о 3:35 матимуть змогу долучитися до вірян, які відвідують всенощну в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі (УПЦ).

Разом з парафіянами Української греко-католицької церкви о п’ятій ранку наші глядачі долучаться до святкового богослужіння в Храмі Воскресіння Христового.

А в неділю, 16 квітня, з 11:10 до 13:35 глядачі UA:Перший матимуть змогу побачити Урочисте Пасхальне Богослужіння та Великоднє Привітання й Апостольське Благословення "Urbi et Orbi" Святійшого Отця Франциска з площі Святого Петра в Римі.

Зазначається також, що онлайн-трансляція Великодніх богослужінь буде доступна на сайті телеканалу та у YouTube.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-